Θέα

Ένας παράδεισος που συνδυάζει βουνό και θάλασσα για εξορμήσεις όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά και αγαπημένος προορισμός. Τα δωμάτια του Elea προσφέρουν μοναδική θέα στη θάλασσα και το βουνό.

 

Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με όμορφα και ζεστά χρώματα και προσφέρουν άνετη κι ευχάριστη διαμονή για χαλαρωτικές διακοπές. Τα δωμάτια με θέα στη θάλασσα και το βουνό διαθέτουν ευρύχωρο μπαλκόνι ή βεράντα απ’ όπου μπορείτε να θαυμάσετε τη φανταστική θέα

Ο Κάλαμος είναι ένα μεγάλο σε έκταση χωριό. Στο Elea θα βρείτε όλες τις ανέσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες μας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Καλάμου είναι ότι βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις παραλίες. Η Φυρή Άμμος, ο Χαλκός και η Βρουλέα είναι πολύ κοντά στο χωριό.

 • Περισσότερα
  Περισσότερα

  Κύθηρα ή Τσιρίγο είναι στην νοτιοανατολική άκρη της Πελοποννήσου, στην είσοδο του κόλπου της Λακωνίας.

  Τα Κύθηρα είναι επίσης γνωστά ως το νησί της Αφροδίτης, δεδομένου ότι, σύμφωνα με τον Ισίοδο, η πιο όμορφη θεά του Ολύμπου γεννήθηκε εδώ.
  Η φύση προίκισε τα Κύθηρα με μοναδικές ομορφιές.
  Τα τοπία μεταλλάσουν και συμπληρώνουν το θέαμα με μοναδικές εικόνες. Πετρώδης χώρους γεμάτους θάμνους, λόφους με πεύκα, δαντελένιες ακτές, χρυσές αμμουδιές και καταγάλανα νερά, απότομα φαράγγια, όλα τα στοιχεία της φύσης, στην αρμονική συνύπαρξη, δημιουργούν μια ειδυλλιακή εικόνα των Κυθήρων.